Marić: Tomislav Ćorić bi bio dobar ministar gospodarstva

0

Premijer nakon ostavke potpredsjednice Vlade Martine Dalić zbog afere s meilovima – traži osobu koja će ju naslijediti. Potvrdio je da će se sve znati idući tjedan i u petak glasovati. Već se naveliko spominju imena novog ministra gospodarstva – najviše Tomislav Ćorić.

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je kako je Tomislav Ćorić jako dobar ministar koji je pokazao u dva zahtjevna ministarstva svoje znanje i kompetencije te da bi bio dobar ministar gospodarstva. “Pustimo da premijer s timom razmisli i odluči o tome tko će biti novi potpredsjednik Vlade. Hoće li to biti gospodin Ćorić to ćemo vidjeti, a ja samo o njemu imam pozitivne i riječi hvale, kazao je. Upitan je li Ćorić pokazao njemu osobno neke ambicije da želi taj položaj, Marić je kazao kako nisu o tome razgovarali te da Ćorić nije takav. “Bio sam sam u sličnoj situaciji nekoliko puta i to nije ugodno. On se vrlo odgovorno ponaša u toj situaciji”, ocijenio je.

Da Tomislav Ćorić ima kapaciteta za preuzimanje ministarstva gospodarstva smatra i ministar Lovro Kušćević. Pogledajte što su izjavili i Oleg Butković, Milan Kujundžić i Gabrijela Žalac.

( hrt )

 

Share.

About Author

Comments are closed.