Najmanje 11 ranjenih u pucnjavi na jugu Kalifornije

0

Najmanje 11 osoba ranjeno je u pucnjavi sinoć u baru-diskoteci na jugu Kalifornije, izvijestili su vatrogasci i policija. 

Događaj se odvijao u Borderline Bar and Grillu u mjestu Thousand Oaks, stambenom predgrađu Los Angelesa, gdje se odvijala studentska proslava, rekli su oni ne navodeći okolnosti pucnjave.

“Vatrogasci i interventne snage stigli su na mjesto za koje je javljeno da se na njemu odvija pucnjava te da ima više ranjenih”, objavila je vatrogasna služba okruga Ventura u twitu. Operacije “osiguravanja” mjesta događaja su u tijeku.

Lokalna policija ustvrdila je da je najmanje 11 ranjenih u toj zgradi. Po Los Angeles Timesu, koji citira dužnosnike sigurnosnih službi, ispaljeno je najmanje trideset pucnjeva.

Neidentificirani svjedok kojeg citira dnevnik kazao je da je muškarac ušao u bar oko 23.30 sati i počeo pucati iz “crnog pištolja”. “Puno je pucao, najmanje trideset puta, još sam čuo pucnjeve kad su svi napustili bar”, dodao je taj svjedok za LA Times.

U klubu je u trenutku napada bilo najmanje dvjesto ljudi. Policija je blokirala područje napada koje se nalazi 40-ak kilometara od Los Angelesa.

( politika24 / hrt )

Share.

About Author

Comments are closed.