U Sarajevo stiže dodatnih 130 policajaca, potraga za Gačićem se intenzivira, građani u strahu

0
Edin Gačić, višestruki ubojica, već sedam dana je u bijegu i to nakon što je prošli ponedjeljak ubio Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica te prije dva dana policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina. Građani su u strahu pa i najmanju sumnju dojavljuju policiji koja danas pojačanim intenzitetom vrši potragu
. U Sarajevskoj županiji danas kao ispomoć dolazi 130 policajaca iz drugih županija i to nakon evidentno narušene sigurnosne situacije i ubojstva policajca kod Tarčina. Ministar unutarnjih poslova SŽ Admir Katica poručio je da će učiniti sve da se ubojica pronađe, a kako bi se sigurnost pojačala, u Sarajevo danas stiže dodatnih 130 policajaca, piše Klix.ba.
Od jučer je i službeno objavljeno da policija vrši potragu za Edinom Gačićem zbog ubojstva policajca i to nakon balističke obrade čahura pronađenih na mjestu ubojstva. Naime, ustanovljeno je da su čahure pronađene u Suhodolu ispaljene iz istog oružja kao i u slučaju ubojstva Sauda Sultanića u Podorašcu.
Nakon uviđaja u Suhodolu ustanovljeno je da nije bilo borbe te da je ubojica policajcu Mahiru Begiću ispalio tri hica u grudi i jedan u glavu. Opsežna potraga koja je trajala jučer cijeli dan nije dala rezultate. Vlada SŽ je čak obznanila da će nagraditi novčano za svaku informaciju koja bude dala rezultata.

Mnoštvo dojava policija je zaprimila jučer, na nekoliko lokacija su presretani ljudi i vršeni pretresi objekata, ipak bezuspješno. Građani su u strahu, osobito mještani u okolini Tarčina, Hadžića i Pazarića. Roditelji se boje slati djecu u školu. Krije li se Gačić u šumi na području općine Hadžići ili je već stigao do Sarajeva nepoznato je i policiji koja poručuje da čini sve kako bi ovaj serijski ubojica bio priveden pravdi.

Share.

About Author

Comments are closed.