Uhićeni Goran Milanović i Emilio Baldo zbog ubojstva Krunića, jedna osoba u bijegu

0
Policijski službenici MUP-a Republike Srpske danas su uhitili E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i kazneno djelo ubojstvo u pokušaju Gorana Ilića. Krunić, banjolučki biznismen, i njegov pratitelj Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratitelj ranjen. Fena doznaje da su uhićeni Goran Milanović i Emilio Baldo.
-Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršitelji ovih kaznenih djela – potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača. Za ova kaznena djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banja Luke, koja se trenutno nalazi u bijegu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je tjeralica. Fena doznaje da je u pitanju Benedi Đukanović.

Istragu u vezi s kaznenim djelom teško ubojstvo vodi Uprava za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužiteljstva – Posebno odjel za suzbijanje korupcije i organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala.

Share.

About Author

Comments are closed.