Izabran novi saziv Gradskog odbora HDZ BiH Tuzla

0

U Kongresnoj dvorani hotela Tuzla održana je Izborna skupština Gradskog odbora HDZ BiH Tuzla na kojoj je izabran novi saziv ovog odbora. Izbornoj skupštini nazočilo je 100 izaslanika koliko je i bilo utvrđeno na osnovu broja članova i rezultata s prethodnih lokalnih izbora, a  koji su prethodno izabrani tijekom održavanja izbora u Temeljnim ograncima.

Dpsadašnji predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Ivica Kovačević podnio je izvješće o radu u kojem je nazančeno da je u 2016. godini ostavren najbolji izborni rezultat HDZ BiH u Tuzli, a što je rezultat predanog rada i vrlo bliske komunikacije i odnosa s ljudima. Kako je naglasio to je stvaralo i veliku odgovornost, ali i očekivanja koja nažalost nekada nije bilo moguće ostvariti što zbog lošeg odnosa gradskih vlasti nasparm sredina u kojima žive Hrvati kao i nedovoljne komunikacije i odgovornosti viših razina vlasti i struktura u kojima su čelni ljudi HDZ BiH. Kovačević je izrazio zahvalnsot svakom članu i svima onima koji su bili potpora HDZ-u i njemu kao predsjedniku u proteklih osam godina koliko je bio na čelu gradskog odbora i najavio da se više neće kandidirati na ovu poziciju.

Nakon pozdravnih riječi gostiju utvrđene su kandidacijske liste za Gradski odbor i Nadzorni odbor. Od ukupno 22 kandidata za novi saziv Gradskog odbora izabrano je njih 17 i to Mijo Krešić, Jasminka Mijatović, Danijel Nikolić, Nikica Vidović, Dejan Kovačević, Igor Anđić, Anto Jurić, Lucija Mazić, Dražan Divković, Nataša Pavić, Dražan Vilušić, Vedran Petrović, Maja Pođanin, Marina Stjepanović, Goran Stojak, Gordana Vareškić i Božo Jurić.

U Nadzorni odbor izabrani su Božo Stjepić, Ljubica Šimić, Marija Marković.

 

( hdzbih.org )

Share.

About Author

Comments are closed.