Žena izbodena nožem na ulici u središtu Sydneya

0
Ženska osoba prevezena je u bolnicu nakon što je zadobila ubodne rane u napadu nožem koji se u utorak dogodio u središtu australskog grada Sydneya, objavila je australska policija.
Policija je privela muškarca koji ju je napao, a napadač je prethodno pokušao nožem napasti još nekoliko osoba, navode policijski izvori o incidentu koji je u utorak rano popodne po lokalnom vremenu izazvao nesvakidašnji zastoj u prometnim ulicama poslovnog središta najvećeg australskog grada.
“Imamo žensku osobu izbodenu nožem kojoj su hitne službe priskočile u pomoć i odvezle je u gradsku bolnicu”, kazao je načelnik policije Gavin Wood.
Po njegovim riječima, zadobivene ozljede nisu opasne po život. Wood je također rekao da se čini da napad nije ničim bio izazvan, a policija će provesti istragu kako bi utvrdila motive napada. Snimke na Twitteru pokazuju muškarca kako nakon napada juri preko gradskog raskršća i preskače preko zaustavljenih automobila mašući nožem. Čovjek je pao na zemlju kada mu je jedan automobil prepriječio put i jedna ga osoba zaustavila stolicom.
Prethodno je zaposlenica obližnje trgovine Subway telefonski izjavila kako su “vidjeli napadača koji je protrčao s krvavim nožem”. “Policija je stigla i blokirali su ulicu pa ne možemo vani”, kazala je svjedokinja.

( Hina )
Share.

About Author

Comments are closed.