Hitna pomoć ponovno intervenirala na jedrenjaku na kojem su se otrovali talijanski turisti

0

Hitna pomoć ponovno je intervenirala na jedrenjaku na kojem su se otrovali talijanski turisti kod Hvara. Pozlilo je dvojici policajaca.

Tijekom obavljanja očevida pozlilo je dvojici policajaca. Kako portal DNEVNIK.hr doznaje, u PU splitsko-dalmatinskoj dvojica policajaca osjetila su slabost, pa su preventivno odvedena na pregled, nakon čega su puštena.

Nije poznato je li policajcima pozlilo zbog plina ili pak vrućine, valjanja broda ili nečeg drugog.

Na konferenciji za novinare liječnici KBC-a Split izvijestili su ranije da se troje odraslih Talijana s broda dobro oporavlja, a dvoje je djece i dalje životno ugroženo. Ugroženi su im vitalni organi.

Talijan Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.

”U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su, otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu”, ispričao je Mancuso. Dodao je da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu. ”Ona su već bila u komi”, rekao je potreseni Talijan.

( dnevnik.hr )

Share.

About Author

Comments are closed.