Dalipagić nije povukao nijednu točku s dnevnog reda Vijeća ministara BiH

0

Ministarstva prometa i veza BiH demantiralo je navode pojedinih medija u kojim predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić navodi kako je zamjenik ministra prometa i veza BiH Saša Dalipagić povukao određene točke s dnevnog reda sjednice Vijeća ministara BiH.

“Demantiramo da je na jučerašnjoj sjednici zamjenik ministra prometa i veza BiH Saša Dalipagić bilo što skidao s dnevnog reda, naprotiv, usvojene su sve točke Ministarstva prometa i veza Bosne i Hercegovine koje su bile na dnevnom redu sjednice, i to: Nacrt sporazuma o održavanju mostova između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske i Odluka o formiranju Vijeća za sigurnost prometa na cestama u BiH, kao i odgovori na tri zastupnička pitanja.

U nadležnosti Ministarstva prometa i veza Bosne i Hercegovine bila je izgradnja mosta Bratunac – Ljubovija što je i završeno u suradnji s Republikom Srbijom. Za određivanje kategorija graničnih prijelaza Ministarstvo nema apsolutno nikakvu nadležnost jer je za isto nadležno Ministarstvo sigurnosti BiH, a za njihovu izgradnju nadležna Uprava za neizravno oporezivanje”, priopćeno je iz Ministarstva prometa i veza BiH.

Share.

About Author

Comments are closed.