Počelo suđenje Smiljani Srnec: Odbacila krivnju

0

Na Županijskom sudu u Varaždinu počelo je suđenje Smiljani Srnec zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić. Optužena je da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić zadavši joj najmanje pet jakih udaraca tupim tvrdim predmetom, koji nije pronađen, te je njezino tijelo sakrila u zamrzivač.

U utorak ujutro pročitana joj je optužnica, nakon čega je ona rekla “da nije kriva”.

Tijelo u zamrzivaču bilo 19 godina

Nakon što je 22. kolovoza optužno vijeće Županijskog suda u Varaždinu potvrdilo optužnicu protiv Smiljane Srnec zbog ubojstva Jasmine Dominić čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu, 19. rujna je održano pripremno ročište, zatvoreno za javnost, na kojem su stranke izložile svoje dokazne prijedloge, a državni odvjetnik je izložio optužnicu i iznio dokaze na kojima je temelji.

– Optužena se očitovala o optužnici, ne smatra se krivom, rekao je nakon ročišta glasnogovornik suda Igor Pavlic te dodao da su stranke izložile dokaze koje namjeravaju iznijeti na raspravi, a sud je dokazne prijedloge prihvatio i odredio termin početka glavne rasprave.

Danas bi trebala biti ispitana tri svjedoka, 17. listopada dva svjedoka, a za 18. i 21. listopada su pozvani vještaci koji su dali svoje nalaze i mišljenja u istrazi.

( hrt )

Share.

About Author

Comments are closed.