“Lasta” će ponovno početi raditi krajem godine, krenut će s pet proizvoda

0
Petar Ćorluka, vlasnik grudske “Violete” koji je nadavno kupio čapljinsku “Lastu”, izjavio je kako bi ova tvrtka ponovno trebala početi raditi krajem godine. – Mislim da se bez ulaganja Lasta ne bi mogla vratiti na stare staze. Upravo radimo istraživanja na tržištu po kategorijama i planiramo poboljšati stare Lastine proizvode, te razviti neke nove i vidjeti što je to što nedostaje tržištu, a kod nas toga nema, kazao je Ćorluka za Oslobođenje.
Za sada vidimo da su trendovi u Europi takvi da se prave slatkiši sa sve manje šećera, te zdravija prehrana i u tom smjeru ćemo i mi ići. Mislim da ima prostora za to u BiH, samo treba promijeniti navike građana, kazao je Ćorluka. Ono na čemu im je fokus investiranja jesu nove tehnologije, nove recepture, te nove i bolje sirovine. – Lasta sada ne radi i neće raditi dok sve objekte ne renoviramo i dok ne nabavimo novu tehnologiju. Krenut ćemo s nekih pet proizvoda, a onda ćemo vidjeti dalje.
Do kraja godine će to sve sigurno krenuti, ali sve ovisi od isporuke, a kada dođe nova tehnologija, treba to sve i probati, rekao je Ćorluka. Dodao je kako očekuje da će građani BiH više konzumirati domaće grickalice i slatkiše, pogotovo kada se njihovi zdravi slatkiši pojave na tržištu.

Share.

About Author

Comments are closed.