ŽO HDZ BiH ŽZH čvrsto uz listu HDZ-a u XI. izbornoj jedinici i Nevenka Barbarića na izborima za Hrvatski sabor

0

Na današnjoj VII. sjednici u Širokom Brijegu članovi Županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke izrazili su čvrsto opredjeljenje i maksimalnu podršku za Nevenka Barbarića na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.

ŽO HDZ BiH ŽZH ukazana je iznimna čast imati svoga kandidata na visokom drugom mjestu na listi kandidata naše sestrinske stranke u XI. izbornoj jedinici za izbor zastupnika u Hrvatski sabor.

Smatramo kako je Nevenko Barbarić, aktualni gradonačelnik Ljubuškog, hrvatski branitelj i dugogodišnji član HDZ BiH, koji je obnašao dužnosti predsjednika OO HDZ BiH Ljubuški i ŽO HDZ BiH ŽZH, dokazani domoljub i pravi čovjek za predstavnika i glas Hrvata Bosne i Hercegovine u najvišem zastupničkom tijelu Republike  Hrvatske.

Nevenko Barbarić dokazao se svojim radom u gradu Ljubuškom na čijem je čelu dugi niz godina, a koji je upravo pod njegovim vodstvom postao turističkim biserom Hercegovine i jednom od najpoželjnijih sredina za život u Bosni i Hercegovini.

Uvjereni smo kako izborom u Hrvatski sabor Nevenko Barbarić, ujedno i kandidat ŽO HDZ BiH ŽZH, ima prigodu na višoj razini nastaviti razvijati kvalitetne odnose s Vladom Republike Hrvatske, poticati razvojne projekte Hrvata u našoj županiji te biti istinski zagovornik potpune ravnopravnosti Hrvata kao konstitutivnog  naroda u Bosni i Hercegovini.

Zato pozivamo sve članove i simpatizere stožerne stranke hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini da izađu na predstojeće izbore i svojim glasom podupru Nevenka Barbarića i pobjedničku listu HDZ-a u XI. izbornoj jedinici.

Podsjećamo, izbori za zastupnike u Hrvatski sabor za hrvatske državljane u Bosni i Hercegovini bit će održani u subotu i nedjelju, 4. i 5. srpnja na 45 biračkih mjesta u Mostaru, Sarajevu, Livnu, Vitezu, Tuzli i Banja Luci.

( ŽO HDZ BiH ŽZH )

 

Share.

About Author

Comments are closed.