Mladež HDZ BiH i Mladež HDZ RH nastavljaju zajedničku suradnju

0

U Splitu je protekloga vikenda, u organizaciji Zaklade Hrvatskog Državnog Zavjeta, Hanns-Seidel-Stiftung i Političke akademije HDZ-a BiH održan treći modul “Mladi u politici i dijalogu” na kojemu je sudjelovalo Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH i Predsjedništvo Mladeži HDZ-a RH.

Održana su i predavanja o prihodima iz poreza jedinica lokalne i regionalne samouprave, zatim o projektnom menadžmentu što je prezentirao prof.dr. Zdenko Klepić.

Također, razgovaralo se o političkoj komunikaciji u doba pandemije koju su vodili prof. dr. sc. Ivan Tanta i dr. sc. Zdravko Kedžo, te lokalnim izborima u BiH o čemu su govorili Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH te i Mladen Bartulović, načelnik općine Podstrana, a gdje je veliki broj članova Mladeži HDZ-a BiH sudjelovao u svojstvu kandidata, ali i kroz operativno vođenje izborne kampanje.

Tijekom trodnevnih aktivnosti u Splitu vodili su se i razgovori o suradnji dvije Mladeži, a predsjednici Mario Mikulić i Ivan Vidiš istaknuli su dosadašnju kvalitetnu suradnju i opredjeljenje da se ista nastavi kroz međusobno koordiniranje zajedničkih aktivnosti i provođenje projekata koji su usmjereni prema populaciji mladih.

( Mladež HDZ-a BiH )

Share.

About Author

Comments are closed.