MARIO KORDIĆ – LIDER NOVE GENERACIJE ZA MOSTAR BUDUĆNOSTI

0

Kada se na predstavljanju liste HDZ BiH pojavilo ime poznatog mostarskog doktora, ravnatelja Doma zdravlja Mostar, doktora Maria Kordića moglo se čuti mnoštvo pozitivnih komentara. Naime, doktor Kordić godinama je istaknuti zdravstveni djelatnik koji se ističe neformalnošću i jednostavnim pristupom. Rekli bi mnogi, posve netipično za političara.

Upravo njegovom pojavom unutar ove izborne utakmice koja završava 20.12. ionako posebni izbori u Mostaru nakon 12 godišnje “pauze” od izbora privukla je najviše pozornosti. Njegove kolege doktori, kao i zaposlenici u Domu zdravlja Mostar nisi skrivali potporu svojem kolegi i ravnatelju ističući predan rad i temeljit pristup odlikama koje ga krase.

U složenu političku igru ulazi baš tako, predano i s velikom voljom ući u svako ključno pitanje koje brine građane Mostara. Obilazeći Mostar prenosi svoje ideje i energiju biračima, s prepoznatljivom jednostavnošću koja oplemenjuje.

“Takvog gradonačelnika Mostar treba” može se čuti na mostarskim ulicama zadnjih dana. Uspijeva pokrenuti i mlađe generacije, njima posvećuje posebnu pozornost i u svakom javnom nastupu ih poziva na uključenje i zajednički rad. Instagram i Facebook profil je prepun poruka namijenjenih svim skupinama.

 

Doista Maria Kordića svi doživljavaju svojim, lider je novih generacija za Mostar budućnosti.

 

( politika24.net )

Share.

About Author

Comments are closed.