Premijer Herceg: “Borsa ostvaruje rezultate vrijedne poštovanja”

0

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije  primio je danas Franju Zadru, predsjednika mostarskog Judo kluba „Borsa“, Tomislava Vučića, predsjednika Skupštine i Petra Zadru, člana Kluba i najuspješnijeg športaša Grada Mostara za 2020. godinu.

„Kao i većina športskih kolektiva i naš Klub, zbog pandemije izazvane koronavirusom, radi u dosta otežanim uvjetima.
Naš rad dodatno je otežan zbog činjenice da je požar u rujnu 2019. godine skoro u cijelosti  uništio naš objekt u kojem se nalazila jedna od najmodernije opremljenih teretana u Bosni i Hercegovini,  a koju su koristili naši članovi.

No, unatoč teškim i složenim uvjetima, mi se ne predajemo i nastavili smo naše aktivnosti, a uz potporu prijatelja Kluba, među kojima je svakako i predsjednik Vlade HNŽ, nadamo se skorom povratku u obnovljene prostorije“, kazao je Franjo Zadro, predsjednik Kluba.

Istaknuo je kako su predsjednika Hercega upoznali o tijeku obnove, uvjetima treniranja, te budućim planovima, izrazivši još jednom zahvalnost kako predsjedniku Hercegu, tako i cijeloj Vladi na potpori Klubu.

„Uvijek me raduje susret s mladim i uspješnim športašima, čiji rad i uspjeh nadilazi okvire naše županije i koji je prepoznat mnogo šire.

Judo klub „Borsa“ ostvaruje rezultate vrijedne poštovanja i s pravom mogu kazati kako su istinski športski promotori Mostara, HNŽ i cijele Hercegovine.

Rezultat njihovog napornog rada, ali i osobnog odricanja je i Petrov uspjeh, kojem još jednom čestitam na izboru za najboljeg športaša Grada Mostara za 2020. godinu.

Iako svi zajedno prolazimo bremenita i teška vremena, Vlada kao najveći sponzor i podupiratelj mostarskog športa, naći će načina da u sklopu naših mogućnosti nastavi podupirati rad i ovoga Kluba, kojem želim što skoriji povratak u obnovljene prostorije kako bi mogli raditi, trenirati i stvarati nove šampione u primjerenim prostorima, adekvatno opremljenim“, kazao je predsjednik Herceg.

Na kraju sastanka, predsjednik Herceg prihvatio je poziv da uskoro posjeti Judo klub „Borsa“ i obiđe radove na objektu koji je u fazi obnove.

 

( vladahnz )

Share.

About Author

Comments are closed.