Dopredsjednik RS-a Josip Jerković razgovarao sa direktorom Tajništva za raseljene osobe i migracije RS-a Ljubom Ninkovićem

0

Dopredsjednik RS-a iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković razgovarao je sa direktorom Tajništva za raseljene osobe i migracije RS-a Ljubom Ninkovićem, njegovim pomoćnikom Draganom Juričevićem te zamjenikom Draganom Štrbcem.

Na sastanku se razgovaralo o prethodno realiziranim projektima ali i planiranim projektima u narednom razdoblju koje će implementirati Tajništvo za raseljene osobe i migracije RS-a.

Direktor je napomenuo da se priprema javni poziv za infrastrukturne projekte kao i projekte održivog povratka koji će biti ubrzo objavljen te da je spreman podržati sve projekte koji su prioritetni za hrvatske povratnike.

Dopredsjednik Jerković zahvalio se direktoru i suradnicima na svemu što čine za hrvatske povratnike u RS te istaknuo kako se nada da će i dalje u skladu s njihovim mogućnostima nastaviti s projektima koji su od velikog značaja za hrvatske povratnike priopćeno je iz ureda dopredsjednika RS-a.

( Ured dopredsjednika RS )

 

Share.

About Author

Comments are closed.