Čović razgovarao o pripremi izbora sa stranačkim izaslanstvom Hercegovačko-neretvanske županije

0

Čović je održao danas radni sastanak sa izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru.

Razgovarano je o predstojećim Općim izborima u BiH, aktivnostima Županijskog odbora Hercegovačko-neretvanske županije, te svih općinskih i gradskih odbora.

Aktivnosti i planove predviđene do listopada, kao i aktualnu političku situaciju  prezentirao je Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ. Predsjednici općinskih i gradskih odbora HDZ-a BiH, također su izvjestili o stanju u svojim sredinama, ističući svoje komentare na aktualne prilike, ali i planove i projekte  u svojim sredinama.

HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora mora uvjerljivo dobiti  povjerenje na Općim izborima u svim sredinama gdje su Hrvati većina na području Hercegovačko-neretvanske županije, istaknuto je. Također, razgovarano je i o koaliranju sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je naglašena otvorenost za suradnju.

Postavljeni ciljevi su ostvarivi, uz aktivno zalaganje svih stranačkih organizacija, izbornih stožera kao i svakog pojedinca.

Share.

About Author

Comments are closed.